Зміст
Найоптимальніший TESOL/TEFL курс на ринку
TESOL/TEFL сертифікат
У цій статті я даю максимально вичерпні відповіді на тему TEFL/TESOL сертифікатів. Наприкінці статті на Вас чекає подарунок.
Хотів би поділитись з вами своїм особистим досвідом. Вибираючи курс для наших вчителів, я вивчав різні програми TEFL/TESOL. Чесно кажучи, мене найбільше відштовхувало включення додаткових послуг у вартість без вибору. До таких послуг належали, наприклад, доступ до баз роботодавців або платне менторство. Рішення, звичайно, залишається за вами, але я вибрав саме цей курс TEFL/TESOL, перш за все тому, що в ньому відсутні приховані платежі за сервіси, що не використовуються.
Я не наполягаю, але всім раджу цей сертифікат TESOL/TEFL. З цим сертифікатом усі наші вчителі отримали роботу та візу. Я гарантую що це вийде і Вас.
✅ Ціна 34$ за курс 120-hour TEFL/TESOL.
✅ Сертифікат можна отримати за 1 день або швидше.
✅ Акредитовано Службою сертифікації ACCREDITAT & CPD.
✅ Гарантовано проходження державної аутентифікації FCO.
✅ Гарантоване проходження автентифікації для отримання візи до Китаю, В'єтнаму, Тайланду та інших країн.
✅ Гарантовано буде прийнято всіма великими компаніями, які займаються онлайн-навчанням.
✅ Політика повернення коштів протягом 7 днів.
✅ Можливість замовлення професійно виготовлених сертифікатів на паперовому носії.
Основні переваги
Я вирішив поділитися інсайдами про документи для роботи в міжнародній школі, зокрема про TESOL/TEFL сертифікати, які підходять саме для офіційного працевлаштування. Існують різні онлайн школи та різні курси для отримання TESOL/TEFL, але не всі сертифікати є акредитованими. Якщо пояснити це простими словами, один сертифікат вважають документом, а інший ні. Акредитований сертифікат визнається в більшості країн світу і він підходить для офіційної роботи та отримання візи.

Окей, із цим розібралися. Який сертифікат вибрати?
Який сертифікат TESOL/TEFL підходить для роботи вчителем?
Ціну ви зазвичай можете дізнатися на першій сторінці будь-якої онлайн школи. Щодо ціни, хочу дати лише одну пораду. Не потрібно купувати найдешевший сертифікат, за 1 долар.
За часом існують різні сертифікати, 120 годин, 150 годин тощо. Скажу відразу, кількість годин на вашому сертифікаті особливо не впливає. Що важливіше, цей час необхідний проходження сертифіката. Вам потрібно знати, чи зможете ви проходити тест без будь-яких обмежень або, наприклад, даний курс дозволяє пройти тільки один модуль на день. У другому випадку Ви витратите набагато більше часу для отримання такого сертифіката.
При виборі сертифіката, я раджу керуватися трьома параметрами: ЦІНА, ЧАС, СКЛАДНІСТЬ.
Про складність можна лише здогадуватися. Як то кажуть не дізнаєшся, поки не спробуєш. Але Ви завжди можете ознайомитися зі змістом курсу та зробити свої висновки.
По-перше, у мене є наочне відео де я проходжу процес підготовки та знаходження роботи. Багато людей ставили мені ті самі питання на тему працевлаштування, тому я вирішив закрити ці питання записавши відео курс. Він триває лише 20 хвилин, але в нього я вклав роки свого досвіду, і знання отримані шляхом спроб і помилок. Тому Вам залишилося найлегше, це подивитися цей відео курс.
Як знайти роботу після отримання сертифіката TESOL/TEFL?
Для пошуку онлайн роботи дуже раджу прочитати цю статтю (30 найкращих платформ для онлайн вчителів англійської) у моєму блозі. Як і всі інші статті, я намагався зробити її максимально вичерпною, тому впевнений що кожен знайде щось корисне для себе.
По-третє, хто хоче ще більше інформації про сайти для пошуку роботи, чорні списки шкіл тощо, Ви можете отримати гайд з працевлаштування надіславши заявку. Це буде Вам коштувати лише вашого часу, повірте ви його витратите не дарма.
Як подарунок, я надаю безкоштовний доступ до гайду всім бажаючим.
По-друге, я надаю послуги з працевлаштування. Хто хоче гарантії в отриманні роботи та високу зарплату, бронюйте місця. Бо вони, на жаль, не нескінченні. Або звертайтеся за консультацією, я завжди радий Вам допомогти.
Посилання на відкриті вакансії  тут 👈🏻
Перед початком співробітництва ми організуємо невелике запровадження з клієнтом, щоб переконатися в його здатності успішно працевлаштуватися як учитель.
На ринку викладачів усі вже давно знають та мають цей сертифікат. TESOL/TEFL це як квиток для подання заявки до школи, без нього ні як. Цим сертифікатом вже ні кого не здивувати, тому відповідь НІ.
Чи може сертифікат TESOL/TEFL збільшити вашу зарплату?